Om Funkisferier

Vi er to reiseglade jenter i 30-årene som har reist en del både innenlands og utenlands som står, evt. sitter, bak bloggen. Nå vil vi dele av våre erfaringer med reiser med rullestol, men også lære av andres erfaringer!

På bloggen «Funkisferier» ønsker vi først og fremst å inspirere og utfordre reiseglade rullende funkiser! Det er en hel verden der ute som venter på oss – og med god planlegging er den enklere å nå enn man skulle tro.

Enten du er erfaren funkis, nylig fått hjul under rumpa eller hobbyfunkis som bruker rullestol litt nå og da, så håper vi du vil ha god nytte av erfaringsdeling og konkrete tips.

Vi håper Funkisferier vil myldre av reiseinnlegg fra hele verden – fra fiskevær i Lofoten eller bryggen i Bergen til roadtrip i Australia eller Afrikasafari!

For at funkisferier skal bli en idebank for alle og enhver er vi avhengig av at flere funkiser vil dele av sine erfaringer, gode historier, og tips og triks. Har du vært på en superbra reise der alt er perfekt tilrettelagt, alt gikk som smurt og du bare MÅ fortelle andre om dette stedet? Eller har du vært på en reise der mye ikke var som forventet og ting ikke fungerte som du gjerne skulle ønsker, men som ble ganske gøy likevel? Fortell verden om det! Send oss en tekst! Les mer her om hvordan du kan bidra til bloggen!

Bruk gjerne kommentarfeltet dersom du har spørsmål, kommentarer eller tips for reisemålet som ikke kommer frem i innlegget.

-Anne og Lena-