Abra Havn

Kom som landkrabbe – dra som sjørøver!

Lena: fast blogger på funkisferier og dette er fortellingen om en fagforeningstur til Abra Havn , Sjørøverhotellet like ved Dyreparken i Kristiansand.

Hver år arrangerer Parat Ung en faglig fagforeningstur hvor man kombinerer høyt faglig innhold, årsmøte og sosial nettverking. Vi lærer om hvordan vi kan bidra og samarbeide med arbeidsgiver om gode arbeidsforhold og vi går i dybden på arbeidspolitiske tema.

Fantastisk tilgjengelighet

Høsten-17 var vi i samlet nesten 50 stykker i Abra Havn og sjelden har jeg vært med på en kurssamling hvor jeg har tenkt så lite på tilgjengelighet – alt var så bra! Alt fra HC-leilighet, til restaurant til kurslokale. Og alt var så gjennomtenkt. Her er det ikke snakk om særløsninger siden alt er planlagt fra start til slutt! Les her om alle mulighetene for HC-leiligheter.

Bildekollag: soverom med familiekøyeseng, bilde av selvseste Kaptein Sabeltann på veggen og to bilder fra uteområdet.
Om temaparken sier Dyreparken selv: Sjørøverhotellet Abra Havn ligger i kanonkuleavstand fra Dyreparken. Vi tror det ikke finnes maken til sjørøverhotell i hele verden. Abra Havn er en sjørøverlandsby med 171 leiligheter tematisert i sjørøverstil, som leies ut når Kaptein Sabeltann og hans menn er på tokt. Våkne opp midt eventyret og få slippe inn i Dyreparken via egen inngang en time før alle andre!

Under oppholdet hadde vi et arrangement i selve Dyreparken som også har veldig fin tilgjengelighet. Verdt å merke seg at grunnet kupert område er elektrisk rullestol å foretrekke med mindre du har armer av stål og gode dyttere med deg.

Nå var vi en gjeng unge voksne på kurshelg utenfor høysesong og det gjorde nok at vi følte oss litt i vår egen boble. Om sommeren er dette mer barnas sjørøverparadis. Jeg ser for meg at alle barn får overtenning fra første øyeblikk! Se videoen under og sjekk kalenderen for når DU skal ta turen hit : )

God tur og send oss gjerne din fortelling til funkisferier@gmail.com!
-Lena-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *