Praktisk dusjstol til reise!

Anne: fast blogger på Funkisferier. Reiseglad og rullende som reiser for både bussines og pleasure. Har elektrisk rullestol som fast fremkomstmiddel og reiser som regel med en personløfter og en assistent eller to på slep. Planlegger av nødvendighet, men erfarer stadig at det lønner deg. Reiser for å oppleve god mat, nye mennesker og magiske øyeblikk sammen med venner og familie.

Dette føles litt intimt å dele, men big surprise: jeg kan ikke stå i dusjen heller! Derfor har jeg en Borringia Chameleon Travel dusjstol. Den er liten, nett og fungerer veldig bra for meg. Akkurat denne typen har jeg brukt de siste 12 årene. Da jeg skulle få ny for 3-4 år siden ble jeg fortalt at dette egentlig er en reisedusjstol! Det er ikke så ofte jeg tar den med meg på reise, men det er praktisk når jeg bor privat og jeg ikke kan regne med at de har dusjstol der.

Stolen leveres også med en fotstøtte og et helt, polstret sete som kan settes på setet med hull i. Høyden på selve stolen, armstøttene og ryggstøtten kan reguleres. Jeg bruker stolen på nest laveste nivå.

Den demonteres og monteres veldig enkelt. På forrige reise var det 4 forskjellige assistenter som gjorde dette og fiksa det fint. Det tok ca. 15 min da en assistent gjorde det første gang, så det tar nok ikke mer enn 5-10 min hvis man har gjort det noen ganger.Når den er pakket sammen passer den inn i denne bagen som lett kan tas med på både biltur og flytur.

Av åpenbare grunner deler jeg ikke bilde av stolen i bruk.

God tur og god dusj!

-Anne-

2 kommentarer til «Praktisk dusjstol til reise!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *