Slik bidrar du

I innleggene som allerede er skrevet kan du se hvordan et blogginnlegg kan være. Det er fint hvis du begynner med en innledning der du forteller litt om deg selv, litt om hvilke mobilitetsutfordringer du har og hva som var målet for reisen. Fortsett gjerne med en del om hvordan selve reisen gikk med fly, tog, trikk, buss, bil el. Skriv også noe om hvordan du bodde og om hvordan overnattingsstedet var tilrettelagt.

Teksten kan du sende på en melding til Facebooksiden Reiser med Rullestol eller på e-post til funkisferier@gmail.com Dersom du har med bilder er det fint om du beskriver hvor i teksten de skal settes inn. Er det med andre enn deg selv på bildene går vi ut ifra at de har gitt deg sitt samtykke til at de publiseres.

Det er ingen begrensning på, eller krav til lengde på et blogginnlegg. Blir innlegget veldig detaljert, er det likevel mulig vi kutter ned noe på innholdet. Ved slike endringer blir du i tilfelle informert og eventuelt spurt om endringene er ok før det publiseres. Vi tar oss forbehold om å rette skrivefeil og å gjøre rent språklige endringer før publisering. Det er ikke garantert at ditt innlegg blir brukt. Du vil bli informert om hvorvidt det blir brukt eller ikke.